Banner mare centru

10 milioane de euro de la CNAIR pentru conservarea drumurilor

10 milioane de euro de la CNAIR pentru conservarea drumurilor

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitaţie de 213,9 milioane lei (45,25 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de întreţinere periodică pentru reţeaua de drumuri naţionale din cadrul D.R.D.P. Iasi, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP.


Licitaţia vizează achiziţia de servicii de ”întreţinere periodică multianuală – covoare asfaltice executate la cald pentru reţeaua de drumuri naţionale din cadrul D.R.D.P. Iasi, anul I- anul III, Lot 1 – 3”.

Contractul, evaluat la 213,9 milioane lei (45,25 milioane euro), fără TVA, este împărţit în loturi, şi pot fi depuse oferte pentru un număr maxim de 3 loturi.

Ofertantul trebuie să demonstreze că a executat, în ultimii 5 ani, lucrări similare în valoare cumulată de minimum 10 milioane lei, fără TVA.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar achiziţia implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 august

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.