Publicitate

32 de tone de kerosen mutate dintr-o cisternă răsturnată pe drum

32 de tone de kerosen mutate dintr-o cisternă răsturnată pe drum

Pompierii prahoveni au finalizat, luni seară, operaţiunea de transvazare a celor 32 de tone de kerosen aflat în cisterna răsturnată pe centura de est a municipiului Ploieşti, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de autocisternă, râmânând încarcerat.

El a fost scos mort din autoturism după câteva ore, întrucât capul tractor al cisternei s-a răsturnat peste maşina sa, iar intervenţia echipajelor de descarcerare a fost imposibilă din cauza pericolului de explozie.


Firma care deţine autocisterna implicată în accidentul de pe centura de est a Ploieştiului a trimis la faţa locului o cisternă goală în care au fost transvazate cele 32 de tone de kerosen.

Operaţiunea, care a durat câteva ore, s-a finalizat luni seară, iar la ora transmiterii acestei ştiri a început operaţiunea de ridicare a cisternei golite care s-a răsturnat şi a rămas, fisurată, transversal pe carosabil.

Între timp a fost descarcerat şi şoferul care a provocat, conform primelor date, accidentul. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani care a intrat cu un autoturism pe contrasens şi care a rămas blocat în maşină, după ce capul tractor al cisternei s-a răsturnat peste maşina pe care conducea.

Timp de câteva ore, echipajele de descarcerare nu au putut interveni din cauza pericolului de explozie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.