Accident cu trei victime pe drumul european E85

Accident cu trei victime pe drumul european E85

 

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs între două autoturisme pe drumul european E85, în localitatea Secuieni, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

În urma coliziunii dintre autoturisme, acestea au ieşit de pe carosabil şi au ajuns în şanţ.

"Pompierii au extras din autoturism o victimă, conştientă şi cooperantă. Aceasta a fost preluată de echipajul de la Ambulanţă şi a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Din accidentul rutier au mai rezultat două victime care au fost transportate de echipajul SMURD la Centrul de Primiri Urgenţe Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ, agentul Dimitrie Mocanu, a precizat că cei doi şoferi implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

"În timp ce un bărbat de 40 ani, din Bucureşti, conducea un autoturism pe DC 85, în localitatea Secuieni, la intersecţia cu DN2 E85, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un tânăr de 21 ani, din Bacău, cu care a intrat în coliziune. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din Bucureşti şi a două femei de 22, respectiv 44 de ani, ambele din Bacău, pasagere în autoturismul condus de tânărul în cauză", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ.

Poliţiştii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.