Accident cu un mort la Vaslui

Accident cu un mort la Vaslui

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a decedat, iar alte patru persoane, dintre care două rănite, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de marţi spre miercuri pe DJ 248, în comuna Rebricea, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui. 



"La locul producerii accidentului s-au deplasat două ambulanţe, una din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare. În urma accidentului, o un bărbat din judeţul Iaşi, pasager pe bancheta din spate, a decedat pe loc, două persoane au suferit mai multe traumatisme prin accident rutier şi au fost preluate şi transportate la spital, iar alţi doi pasageri au fost duşi la spital pentru investigaţii suplimentare, deşi nu au suferit leziuni", a declarat purtătorul de cuvânt al ISUVaslui, Petru Iftene. 

Potrivit primelor cercetări, accidentul s-a produs după ce autoturismul în care se aflau cei cinci pasageri a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sensul opus. 

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei accidentului. Poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.