Publicitate

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE

Polițiștii au intervenit, în cursul zilei de ieri, la peste 3.500 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, au aplicat peste 7.000 de sancţiuni contravenţionale și au constatat peste 800 de infracțiuni.

La data de 5 noiembrie a.c., aproape 9.700 de polițiști au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 218 acțiuni și s-a intervenit la 3.505 evenimente, dintre care 2.060 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 810 infracţiuni, 99 de persoane fiind prinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 28 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.135 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.200.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 94 de infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 411 permise de conducere și retrase 170 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz