Publicitate

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE, PENTRU SIGURANȚA PUBLICĂ

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE, PENTRU SIGURANȚA PUBLICĂ

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la aproape 3.000 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate au aplicat peste 9.000 de sancțiuni contravenționale și au reținut 537 de permise de conducere.

La data de 6 iunie a.c., peste 11.000 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 334 de acțiuni și s-a intervenit la 2.961 de evenimente, dintre care 2.482 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 872 de infracţiuni, 136 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 31 de persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 78 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.573 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 67.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 130 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 537 de permise de conducere și au fost retrase 231 de certificate de înmatriculare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz