Adolescenții s-au împușcat între ei

Adolescenții s-au împușcat între ei

Poliţiştii din Dâmboviţa au deschis un dosar penal după ce au fost anunţaţi de medicii de la Spitalul din Pucioasa că o adolescentă a fost rănită la un deget cu o armă neletală supusă autorizării. Arma ar fi fost manevrată de un alt adolescent, în timp ce se aflau pe o stradă din Fieni.


Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, poliţiştii din oraşul Fieni au fost sesizaţi de personalul medical de la Spitalul Orăşenesc Pucioasa despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o adolescentă de 14 ani, care avea o plagă prin împuşcare.

Adolescenta a fost rănită la un deget de o armă neletală supusă autorizării, manevrată de un adolescent în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau pe o stradă din Fieni.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uz de armă fără drept, iar arma a fost indisponibilizată pentru cercetări.

"De asemenea, din primele verificări, se pare că arma neletală supusă autorizării i-ar fi fost încredinţată unuia dintre adolescenţi de un alt tânăr pentru a fi păstrată. Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea clarificării tuturor împrejurărilor evenimentului", arată Poliţia Dâmboviţa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.