Publicitate

Alertă cu bombă la supermarket

Alertă cu bombă la supermarket

Autorităţile din Ploieşti sunt în alertă, marţi seară, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că în Spitalul Judeţean, cea mai mare unitate de profil din Prahova, dar şi într-un supermarket ar fi fost amplasate dispozitive explozive. Agajaţii şi clienţii magaznului au fost evacuaţi, însă la spital nu se face evacuare, ci se verifică dacă există un astfel de dispozitiv.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, un bărbat a sunat la 112, marţi seară, şi a anunţat că la Spitalul Judeţean din Ploieşti şi într-un supermarket din zona de nord a oraşului au fost amplasate bombe.

Angajaţii şi clienţii magazinului au fost evacuaţi, fiind vorba de aproximatv 150 de persoane. În schimb, la spital se fac verificări fără a se fi procedat la evacuarea bolnavilor.

Spitalul Judeţean din Ploieşti, cea mai mare unitate sanitară din Prahova, adăposteşte sute de bolnavi în mai multe secţii, unii dintre aceştia nedeplasabili.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a anunţat că autospeciala folosită la intervenţii în caz de accidente cu victime multiple şi calamităţi se deplasează la Spitalul Judeţean, în timp ce grupa pirotehnică din cadrul ISU Prahova a fost mobilizată la supermarketul indicat în apelul la 112.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz