Amendată după ce a inventat o situaţie de urgenţă pentru a i se debloca uşa apartamentului

Amendată după ce a inventat o situaţie de urgenţă pentru a i se debloca uşa apartamentului

O femeie din Timişoara a fost amendată cu suma de 500 de lei, după ce a sunat la numărul de urgenţe 112 anunţând că nu poate deschide uşa apartamentului şi că a uitat o oală pe foc, existând pericolul producerii unui incendiu. După ce au intervenit, pompierii au constatat că nu exista nicio oală pe foc.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, joi, în jurul orei 11.40 o femeie a sunat la numărul de urgenţe 112 anunţând că a ieşit din apartament şi i s-a blocat uşa, iar în interior are o oală uitată pe foc, astfel existând pericolul producerii unui incendiu.

”La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de descarcerare cu 5 subofiţeri. După ce pompierii au ajuns la faţa locului şi au reuşit să pătrundă în interiorul locuinţei prin geamul lăsat deschis, apartamentul aflându-se la etajul 2, au constatat că nu era nicio o oală lăsată pe foc şi niciun pericol de incendiu. Proprietara a uitat cheile în locuinţă şi a inventat o situaţie de urgenţă pentru a putea solicita intervenţia pompierilor”, transmite ISU Timiş.

Deoarece s-a constatat că este o alarmă falsă, au fost anunţate organele abilitate care au aplicat o amendă de 500 lei.

ISU Timiş atrage atenţia că cetăţenii trebuie să conştientizeze că în timp ce echipajul a fost ocupat cu o alarmă falsă, solicitarea neprezentând o situaţie de urgenţă, se putea produce un accident grav cu persoane încarcerate, sau o altă situaţie de urgenţă în care fiecare minut contează, iar timpul de răspuns să fie mai mare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.