Publicitate

Avion cu 300 de pasageri, aterizare de urgență în România

Avion cu 300 de pasageri, aterizare de urgență în România

Trei avioane care au decolat din Tirana, Atena şi Abu Dhabi, în care se află aproximativ 450 de pasageri, şi ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul din Belgrad, miercuri dimineaţa, au fost redirecţionate la Timişoara, după ce aeroportul din Serbia a fost închis.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cele trei avioane, care au decolat din Tirana (Albania), Atena (Grecia) şi Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), miercuri dimineaţa, şi ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul din Belgrad au fost redirecţionate către aeroportul timişorean. Asta după ce aeroportul din Belgrad a fost închis, miercuri dimineaţa.

“Este vorba de trei avioane cu destinaţia Belgrad, care veneau din Tirana, Atena şi Abu Dhabi. Aeroportul din Belgrad este închis până la ora 10.00, motiv pentru care aceste avioane au fost redirecţionate spre Timişoara. Nu ştim de ce a fost închis. Redirecţionarea avioanelor este o procedură normală, pentru că aeroportul din Timişoara este rezervă pentru cel din Belgrad”, a afirmat Nicoleta Trifan.

În cele trei avioane, operate de companiile aeriene Air Serbia şi Emirates, se aflau aproximativ 450 de pasageri, care au fost debarcaţi şi aşteaptă ca aeronavele să poată decola spre Belgrad.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz