Banner mare centru

BĂTAIE cu lopeţi, pistoale şi săbii în curtea unui supermarket

BĂTAIE cu lopeţi, pistoale şi săbii în curtea unui supermarket

Mai multe persoane s-au bătut, luni, cu lopeţi, în curtea unui supermarket din Balş, judeţul Olt, unul dintre scandalagii având un pistol, iar altul sabie. În urma incidentului, doi oameni răniţi au fost duşi la Spitalul din Slatina. Poliţiştii au stabilit că a fost vorba de un conflict spontan.

„La faţa locului au fost polişti de la ordine publică care au intervenit pentru aplanarea conflictului. Până la acest moment au fost identificaţi şi legitimaţi cinci bărbaţi, implicaţi în conflict. Din primele cercetări a fost un conflict spontan. Poliştii din Balş continuă audierile pentru a stabili toate persoanele implicate. A fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase. Având în vedere că două persoane sunt la Spitalul din Slatina pentru investigaţii suplimentare, poliţiştii aşteaptă concluzia medicilor legişti pentru a stabili şi tipul de infracţiune de lovire contra persoanei”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Alexandra Dicu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Olt.

Primele cercetări arată că bărbaţii aveau asupra lor lopeţi pentru că se întorceau de la muncă.

Oamenii legii spun că bărbatul care avea asupra sa un pistol nu ar fi folosit arma, ci i-a picat din buzunar, iar în cazul celui care avea sabie, cercetările au stabilit că arma nu era tăioasă.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.