Ce face Poliția pentru comunitate

Ce face Poliția pentru comunitate

În cursul zilei de ieri, polițiștii au intervenit la peste 3.200 de evenimente la care au fost solicitați, pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică. Persoanele care au încălcat normele sociale au fost sancționate contravențional, fiind aplicate amenzi în valoare de aproape 3.000.000 de lei. Au fost surprinse în flagrant delict 145 de persoane și au fost depistați 13 urmăriți.

Poliţiştii au acționat, la data de 13 septembrie a.c., la nivel național, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 293 de aparate radar, și pentru depistarea faptelor antisociale.

 

Astfel, au fost organizate 4.171 de patrule de ordine și siguranță publică și 309 acțiuni punctuale. De asemenea, s-a intervenit la 3.226 de evenimente, 2.674 dintre acestea fiind sesizate prin 112.

 

În urma activităților desfășurate, 145 de persoane au fost surprinse în flagrant delict și 13 persoane urmărite național sau internațional au fost depistate.

 

În total, au fost constatate 839 de infracţiuni, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 71 de măsuri preventive.

 

Polițiștii au constatat și săvârșirea a 16.962 de contravenții, aplicând sancţiuni în valoare de aproape 3.000.000 de lei.

 

În cadrul activităţilor desfășurate pentru siguranța în trafic, au fost constatate 126 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, fiind reținute 421 de permise de conducere și retrase 221 de certificate de înmatriculare.

 

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.