Publicitate

Cinci maşini din Galaţi au ars. Incendiul - pus intenţionat

Cinci maşini din Galaţi au ars. Incendiul - pus intenţionat

Cinci maşini din două parcări ale aceluiaşi bloc din oraşul Galaţi au ars, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui incendiu intenţionat. Pompierii au reuşit să oprească focul care risca să cuprindă zeci de maşini.


Focul a izbucnit în jurul orei 3.00, iar incidentul a fost anunţat la 112.

În câteva minute la faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri. Acestea au constatat că focul fusese pus de o mână criminală.

Pagubele provocate de incendiu sunt însemnate, dar distrugerile puteau fi mult mai mari, deoarece parcarea blocului era plină.

„Focul a fost pus intenţionat. Erau două focare când au ajuns pompierii. Primul incendiu a fost în parcarea din faţa blocului, cel de al doilea în parcarea din spatele blocului. Au fost incendiate cinci maşini două Mercedes, un Audi, o Dacia Sandero şi un Renault Clio. Apelul la 112 a fost la ora 2.58, iar la faţa locului au intervenit două autospeciale cu apă şi spumă cu 10 pompieri. Parcarea era plină, exista riscul să se extindă. Pompierii au salvat bunuri în valoare de 250.000 de lei, iar valoarea estimată a pagubelor este de 230.000 de lei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.