Cinci persoane rănite în urma unui accient produs în Iveşti

Cinci persoane rănite în urma unui accient produs în Iveşti

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier produs în localitatea vasluiană Iveşti, printre victime fiind şi un copil în vârstă de 10 ani.

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane, iar la locul producerii evenimentul s-au deplasat două autospeciale de intervenţie, una pentru descarcerare şi una de prim-ajutor, precum şi două ambulanţe.

"La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite cinci victime conştiente, patru adulţi şi un copil. Toate cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme în urma unui accident rutier. Dintre toate victimele, în starea cea mai gravă sunt copilul şi tatăl său. Şoferii celor două autoturisme implicate în accident au refuzat transportul la o unitate medicală de specialitate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.