De ce a murit soțul ministrului de Interne

De ce a murit soțul ministrului de  Interne

Cauza morţii soţului ministrului de Interne Carmen Dan, Corneliu Dan, găsit decedat marţi în locuinţa sa din Videle, a fost un infarct miocardic acut, relevă rezultatele autopsiei.


Cauza morţii certificată în urma autopsiei este: insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut.

Bărbatul nu prezenta urme de violenţă.

Conform evaluarilor medico-legale, decesul lui Corneliu Dan s-a produs cu aproximativ 24 de ore inainte de a fi găsit de un membru al familiei.

Un dosar penal pentru moarte suspectă a fost deschis iniţial în cazul soţului ministrului Afacerilor Interne Carmen Dan, cercetările fiind preluate de Parchetul Tribunalului Teleorman.

Corneliu Daniel Dan, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Videle.

"Cadavrul nu are urme de violenţă, iar la prima exeminare nu sunt suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. Cauza moţii va fi stabilită de către medicii legişti de la spitalul din Videle, la morga căruia a fost dus cadavrul pentru necropise", declarau marţi surse din rândurile anchetatorilor.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, cazul fiind preluat de Parchetul Tribunalului Teleorman.

Corneliu Daniel Dan a lucrat la OMV Petrom SA Telorman, unde i-a încetat contractul la 31 mai 2017, informaţia regăsindu-se în cea mai recentă declaraţie de avere a ministrului.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.