Publicitate

Doi agenţi de penitenciar, prinşi în flagrant când luau mită pentru a duce deţinuţilor telefoane şi etnobotanice

Doi agenţi de penitenciar, prinşi în flagrant când luau mită pentru a duce deţinuţilor telefoane şi etnobotanice

Doi agenţi de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Tulcea au fost reţinuţi, după ce au fost prinşi în flagrant când luau mită pentru a introduce în celulele unor deţinuţi telefoane mobile şi etnobotanice.


”Joi, 18 iulie a.c., ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorul de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – B.T. Tulcea, au efectuat două activităţi de prindere în flagrant într-un dosar penal în care existau suspiciuni de luare de mită în vederea introducerii în penitenciar de telefoane mobile şi etnobotanice”, a transmis, vineri, Direcţia Generală Anticurupţie (DGA).

Sursa citată a precizat că acţiunile de prindere în flagrant au avut ca subiecţi doi agenţi de penitenciare din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea, fiind realizate cu sprijinul Serviciului Operaţii şi Serviciului Tehnic – Structura Centrală D.G.A., precum şi SCCCO Tulcea.

 

”În prima situaţie, în urma flagrantului, a fost identificată suma de 2000 lei primită cu titlu de mită, 2 telefoane mobile şi aproximativ 15 grame de produse etnobotanice ce urmau a fi introduse în penitenciar de către agent. În cazul celui de-al doilea agent, după realizarea flagrantului a fost identificată asupra sa suma de 3000 lei primită cu titlu de mită pentru serviciul de introducere de telefoane mobile în Penitenciarul Tulcea la o dată anterioară”, a mai transmis DGA.

Cei doi agenţi de penitenciare au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

DGA a precizat că în cauză s-a beneficiat de sprijinul conducerii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz