Doi morţi şi doi răniţi în urma unui accident

Doi morţi şi doi răniţi în urma unui accident

Două persoane au decedat şi alte două au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, luni după-amiază, pe Drumul Naţional 72 A, între Târgovişte şi Câmpulung, în apropierea localităţii dâmboviţene Dragomireşti. Traficul rutier este restricţionat, la locul accidentului circulaţia desfăşurându-se pe un singur fir.


Conform centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române primele date de la faţa locului arată că două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN 72 A Târgovişte-Câmpulung, în apropierea localităţii Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa.

În urma impactului, două persoane au decedat.

Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa precizează, la rândul lor, că o a treia persoană a rămas încarcerată în unul dintre autovehicule. Poliţia Judeţeană Dâmboviţa transmite că şi o a patra persoană a fost preluată şi transportată la spital. La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe, dar şi echipajul de descarcerare.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este dirijat, pe un fir, poliţiştii făcând cercetarea la faţa locului pentru a putea fi stabilite cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.