Focuri de armă la sediul unei firme conduse de un personaj important

Focuri de armă la sediul unei firme conduse de un personaj important

Soţia fostului şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a reclamat că s-ar fi tras focuri de armă în sediul firmei sale. Poliţiştii au demarat o anchetă, găsind patru orificii, dar şi două bile din metal la faţa locului.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, Alina Dinu, a declarat pentru News.ro, că joi, în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi în urma unui apel primit prin 112 de la o femeie de 55 de ani, din Oradea, că a găsit în peretele din sticlă de la intrarea într-o societatea comercială din municipiu patru orificii, iar acestea ar fi fost produse în noaptea de 3 spre 4 aprilie.

“Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate, au constatat că peretele din sticlă din exteriorul clădirii prezintă patru orificii cu diametrul de 5 mm. În apropierea clădirii, au fost descoperite două bile din metal, cu acelaşi diametru, care urmează să fie supuse expertizării, pentru a se stabili tipul şi provenienţa acestora”, a declarat Alina Dinu.

Cercetările sunt continuate de Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

Surse locale menţionează faptul că femeia care a sesizat autorităţile este soţia fostului şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.