Glume cu polițiști, făcute chiar de polițiști

Glume cu polițiști, făcute chiar de polițiști

Reprezentanţii Ministerului de Interne au postat, miercuri, o „întrebare primită pe Facebook", în care sunt „chestionaţi" cum se poate obţine o hârtie „din care să reiasă că ne-au reţinut mascaţii până pe 9 martie", agenţii recomandându-le bărbaţilor, printre altele, „să nu mai joace în deplasare".

„Mai sunt 2 zile şi începe triunghiul iubirii. Ne puteţi da o hârtie din care să reiasă că ne-au reţinut mascaţii până pe 9 martie? Întreb pentru prietenii mei jucători :)", este întrebarea pe care reprezentanţii Ministerului Afacerilor spun că au primit-o pe Facebook.

Răspunsurile poliţiştilor sunt cel puţin variate.

„1. Corect ar fi să spuneţi pătratul iubirii... nu de alta, dar este şi Dragobetele. Ar fi păcat să uitaţi de sărbătoarea iubirii din tradiţia românească.
2. Se spune că femeile au al şaselea simţ şi noi credem asta. Aşa că niciun document nu ar putea justifica dispariţia voastră în acest interval de timp.
3. Ar fi bine să ştiţi că scheletul unui adult este format din peste 200 de oase. Vă garantăm că nici mascaţii noştri nu ar putea opri furia partenerelor voastre oficiale. Aşa că aveţi grijă, jucătorilor, să nu primiţi chiar documente reale, dar de la Urgenţe!
Recomandarea noastră este să nu mai jucaţi în deplasare ca să nu găsiţi terenul propriu ocupat de alţi jucători, iar pe 9 martie să beţi cele 40 de pahare de supărare fiindcă aţi primit cartonaşele roşii şi aţi fost eliminaţi pe preş.
Şi aveţi grijă cum conduceţi în această perioadă că vremea de iarnă revine.
Ar fi păcat să colectaţi amenzi în loc să faceţi o surpriză frumoasă iubitei!", se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz