Haos total. Un om amenință că se sinucide. Poliția de intervenție a făcut accident

Haos total. Un om amenință că se sinucide. Poliția de intervenție a făcut accident

O autospecială din dotarea poliţiei Prahova a fost implicată într-un accident rutier produs marţi după amiază pe DN 1, în dreptul municipiului Câmpina. Poliţistul a oprit maşina sub o pasarelă care supratraversează drumul naţional, întrucât un bărbat ameninţă că se aruncă de pe pod, iar şoferul care a provocat accidentul nu a fost atent la drum şi a lovit maşina Poliţiei.

Potrivit martorilor, un bărbat a urcat, marţi după amiază, pe pasarela de cale ferată care supratraversează drumul naţional 1 în dreptul oraşului Câmpina şi ameninţă că se aruncă, acuzând poliţia că nu-i arestează soţia, pe care el o acuză de furt arată news.eo.

 

Un echipaj de poliţie a intervenit la faţa locului, iar poliţistul a oprit autospeciala sub pasarelă, blocând astfel banda de mers pe care bărbatul ar putea să cadă. În timp ce agentul dirija circulaţia în zonă, un şofer care nu s-a uitat la drum a lovit din spate autospeciala de poliţie.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova Raluca Brezeanu autospeciala poliţiei avea semnalele luminoase în funcţiune în momentul accidentului.

 

Brezeanu a precizat că bărbatul, care este din localitatea Poiana Câmpina, este nemulţumit că autorităţile nu îi arestează soţia, pe care el a reclamat-o pentru furt.

Sesizarea a fost depusă în luna martie a acestui an la sediul poliţiei din Poiana Câmpina, bărbatul acuzându-şi soţia că i-a sustras o sumă de bani.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.