Mai mulți polițiști pe litoral

Mai mulți polițiști pe litoral

Numărul poliţiştilor care acţionează pe litoral este suplimentat începând de astăzi. În perioada 28 iunie – 3 septembrie, 406 de poliţişti acţionează zilnic, în sistem integrat.

 

Potrivit IGPR, începând de astăzi, prima serie de 173 de poliţişti delegaţi din teritoriu vor acţiona suplimentar faţă de dispozitivul curent, în zona staţiunilor de la Marea Neagră, pentru ca turiştii să-şi petreacă vacanţa în linişte şi siguranţă.

Astfel, în perioada 28 iunie – 3 septembrie a.c., zilnic, 406 poliţişti acţionează, în sistem integrat, pentru siguranţa cetăţenilor.

Dintre aceştia, 233 de poliţişti sunt din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, iar 173 de poliţişti, pe fiecare serie, sunt de la alte inspectorate de poliţie judeţene, fiind delegaţi pentru a acţiona în zona staţiunilor de pe litoral, pentru prevenirea faptelor antisociale, protejarea drepturilor şi a bunurilor celor care aleg să îşi petreacă vacanţa la malul mării.

În activităţi sunt angrenaţi poliţişti de la ordine publică, poliţişti rutieri, de la acţiuni speciale, de investigare a criminalităţii economice, de investigaţii criminale, criminalistică, transporturi şi de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, care acţionează, în sistem integrat, împreună cu colegi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În această perioadă, vor fi derulate mai multe campanii pentru informarea turiştilor cu privire la prevenirea furturilor din camerele de hotel, din auto, de pe plajă, a dispariţiilor de minori şi a prevenirii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.