Publicitate

Mașina unui deputat VANDALIZATĂ

Mașina unui deputat VANDALIZATĂ

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, şi-a găsit, joi, maşina vandalizată în parcarea din faţa casei. Autoturismul avea un cauciuc tăiat, în timp ce, pe parbriz, deputatul susţine că a găsit un pliant electoral PSD. El a declarat că nu a depus plângere la poliţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Maşina deputatului PNL Florin Roman, parcată în faţa casei din Alba Iulia, a fost vandalizată în noaptea de miercuri spre joi. Parlamentarul a descoperit dimineaţa că maşina are un cauciuc tăiat. De asemenea, în parbriz avea un pliant electoral PSD, motiv pentru care parlamentarul a postat poze pe pagina sa de Facebook, alături de întrebările: „Să fie o simplă coincidenţă? Am găsit pliantul PSD la ştergător şi cauciucul tăiat?”.

„Nu am văzut pe nimeni. Azi dimineaţă, aveam maşina parcată în faţa casei, pliantul în parbriz. Când am pornit, mi-am dat seama că nu pot mişca volanul, m-am uitat, roata era pe jantă, iar cauciucul era înţepat. Nu pot acuza pe nimeni, nu am cameră de vederi acasă, dar pe stradă erau parcate cam 30 de maşini şi numai a mea era pe jantă. Mama, care e vecină cu mine, a primit pliantul în poştă, la mine era sub ştergătorul de parbriz”, a declarat deputatul Florin Roman, pentru MEDIAFAX.

Parlamentarul a precizat că nu a făcut plângere la poliţie, deoarece este într-o perioadă foarte aglomerată şi trebuie să fie prezent, joi, în mai multe localităţi, însă bănuieşte că roata a fost tăiată de „vreun copil teribilist”.
„Nu pot să acuz pe nimeni, eu doar am întrebat cum, din atâtea maşini parcate pe stradă, doar maşina mea are probleme. Eu aseară m-am întors de la Sibiu, iar maşina nu avea nimic, nu am avut nicio problemă pe drum”, a mai declarat deputatul.

El a primit confirmarea că roata a fost tăiată, ulterior, la atelierul auto unde a dus maşina pentru schimbarea cauciucului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.