Publicitate

Noi soluții pentru parcările din București

Noi soluții pentru parcările din București

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, propune Consiliului Local, un proiect de hotărâre privind aprobarea parcării alternative pe un sens de mers, în vederea spălării mecanizate a carosabilului din această zonă a Municipiului Bucureşti.

„Iniţiativa are la bază nemulţumirile cetăţenilor privind curăţenia pe arterele rutiere din sector, precum existenţa gunoaielor de toate felurile (nisipul şi praful, depunerile de resturi vegetale ce nu pot fi înlăturate eficient din spaţiul dintre maşinile parcate, în special în perioada călduroasă când aceste deşeuri intră în putrefacţie, dezvoltându-se microbi, paraziţi şi mirosuri greu de suportat). De asemenea, iniţiativa are la bază imposibilitatea îndepărtării în totalitate a acestor deşeuri, fapt care pune în pericol întreaga operaţiune de igienizare a arterelor rutiere”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sector 2.

Potrivit primăriei, operatorul de salubrizare autorizat îşi va desfăşura activitatea conform programului de lucru, respectând clauzele contractuale, anulând riscul unui consum crescut de material şi manoperă.

”Prin urmare, consider că, o zi pe lună, pe fiecare arteră rutieră de pe raza Sectorului 2, să fie aplicată parcarea alternativă, în vederea eficientizării spălării mecanizate a carosabilului ”, declară viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz