O femeie a decedat într-un accident rutier; alte două persoane transportate la spital

O femeie a decedat într-un accident rutier; alte două persoane transportate la spital

O femeie în vârstă de 60 de ani a decedat, iar alte două victime au fost transportate la spital, după ce conducătorul unei auto-vidanje, din cauza neatenţiei, a lovit o autoutilitară oprită pe banda de lângă acostament şi a proiectat-o pe sensul opus de circulaţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Luni, ora 13,15, pe DN2 - E85, pe sensul de mers Focşani - Bacău, conducătorul unei auto-vidanje, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită pe banda de lângă acostament. Din impact, aceasta a fost proiectată pe sensul opus de mers, rezultând rănirea a trei pasageri din autoutilitară", a precizat IPJ Vrancea.

Pompierii SMURD au ajuns la faţa locului pentru a acordat îngrijiri medicale victimelor încarcerate, dar una dintre acestea nu a putut fi salvată.

"Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit luni la un accident rutier produs pe DN2 E85. În urma impactului dintre două autovehicule au rezultat trei victime încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimelor. Toate victimele erau de sex feminin. Din nefericire una din victime prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarată decedată de echipajul SAJ aflat la faţa locului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Celelalte două victime au fost preluate de ambulanţa SMURD şi de ambulanţa SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.