O femeie a găsit pe stradă peste 20.000 de lei şi a predat banii la Poliţie

O femeie a găsit pe stradă peste 20.000 de lei şi a predat banii la Poliţie

O femeie din municipiul Constanţa a găsit pe stradă peste 20.000 de şi a predat banii la Poliţie, suma respectivă fiind pierdută cu două zile înainte de o bătrână.


Potrivit unui comunicat de marţi al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, o femeie în vârstă de 83 de ani, din Constanţa, a sesizat Secţia 1 Poliţie despre faptul că în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu a pierdut aproximativ 20.000 de lei.
Poliţiştii constănţeni au efectuat cercetări în zona indicată de bătrână, analizând mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere video, situate în apropiere locaţiei.

Două zile mai târziu, o femeie în vârstă de 53 de ani, din Constanţa, s-a prezentat la sediul Secţiei 1 Poliţie, unde a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bucovinei, din municipiul Constanţa, a gasit pe trotuar două plicuri de hârtie, cu suma de 20.400 de lei.

Poliţiştii au audiat persoanele respective şi, în urma confruntării cu imaginele video, au stabilit faptul că suma de bani aparţine bătrânei de 83 de ani.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa urmează să-i înmâneze femeii care a găsit banii, o diplomă de excelenţă, pentru recunoaşterea şi aprecierea simţului civic de care aceasta a dat dovadă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.