Publicitate

Patru morți în accident tren

Patru morți în accident tren

O tânără rănită în accidentul de luni seară din judeţul Buzău, unde un microbuz plin cu oameni a fost lovit de un tren Interregio, a murit la spital, marţi dimineaţă, numărul deceselor ridicându-se astfel la patru, în timp ce alte două persoane aflându-se în stare critică. Alte 10 victime sunt încă la Unitatea de Primiri Urgenţe, având leziuni toracice, craniene şi de membre, iar în cursul zilei vor fi transferate în secţii ale Spitalului Judeţean Buzău.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, la Spitalul Judeţean Buzău au fost aduse, luni seară,13 persoane în urma accidentului de tren din localitatea Bâlhacu.

Trei dintre victime erau în stare critică: şoferul microbuzului, internat la Terapie Intensivă, o femeie aflată în aceeaşi secţie, cu multiple leziuni, şi o altă persoană, care a fost transferată la Neurochirugie la Ploieşti. Marţi, femeia aflată în stare critică la ATI, care avea 24 de ani şi era din Galaţi, a murit.

Celelalte 10 victime au multiple traumatisme toracice, craniene şi de membre şi urmează ca în cursul zilei să fie transferate în secţii, în funcţie de leziunile pe care le au.

Victimele veneau din Germania şi fuseseră preluate de un microbuz la Oradea pentru a fi duse acasă, în localităţi din sud-estul ţării. Multe din victime sunt din Galaţi, Vrancea şi Brăila.

Accidentul a avut loc, luni seară, la o trecere la nivel peste calea ferată de pe DN 2, în localitatea Bâlhacu, judeţul Buzău, unde microbuzul a fost lovit de trenul IR 1579 Bucureşti Nord - Galaţi.

Trei persoane - o femeie de 68 de ani din Galaţi şi doi bărbaţi de 24 şi 36 de ani din Vrancea - au murit în urma impactului, iar alte 13 persoane au fost duse la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz