Patru persoane au fost rănite într-un accident produs în Harghita

Patru persoane au fost rănite într-un accident produs în Harghita

Patru persoane au fost rănite, joi, în urma coliziunii între două autoturisme, care s-a produs pe DJ 132, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi cei ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Harghita, un tânăr de 24 de ani, din comuna Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 132, la intrare în oraşul Vlăhiţa dinspre comuna Lueta, s-a angajat în depăşirea unui microbuz şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un localnic de 20 de ani.

În urma impactului au fost răniţi cei doi şoferi şi doi pasageri, un bărbat de 40 de ani, din oraşul Vlăhiţa şi o femeie de 20 de ani, din comuna Lueta.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a precizat că bărbatul de 40 ani a rămas încarcerat, iar o femeie acuza dureri şi era imobilizată, ambii fiind extraşi de echipajele de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc şi SVSU Vlăhiţa.

De asemenea, au fost asistaţi medical la faţa locului şi şoferii celor două autoturisme.

Toate cele patru victime, cu diverse traumatisme, au fost preluate şi transportate de echipajele SMURD şi cele ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.