Poliția intervine. Profesoară înjunghiată

Poliția intervine. Profesoară înjunghiată

Tânărul în vârstă de 22 de ani care a înjunghiat cu un cuţit o profesoară într-un liceu din Ploieşti a fost arestat preventiv, el fiind cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor. Victima a suferit mai multe leziuni ale organelor interne.


Magistraţii Tribunalului Prahova au emis, miercuri după-amiază, mandat de arestare preventivă pe numele tânărului din Ploieşti care a înjuhjiat o profesoară în faţa cancelariei Liceului ”Spiru Haret” din municipiu.

Decizia instanţei de judecată poate fi contestată.

Tânărul, fost elev al liceului, exmatriculat după ce în urmă cu doi ani şi-a ameninţat un coleg cu cuţitul, este cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Profesoara în vârstă de 43 de ani, este soţia unul magistrat din cadrul Judecătoriei Ploieşti. Ea a suferit mai multe leziuni în zona abdominală, fiindu-i afectate organe interne.

Femeia a fost operată de urgenţă, în condiţiile în care a intrat în şoc hemoragic în urma atacului.

Primele evaluări ale specialiştilor arată că profesoara atacată va avea nevoie de 30-40 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu apar complicaţii în urma rănilor suferite.

Conform unei informări date publicităţii de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, agresiunea a avut loc, marţi, în jurul orei 13.00, iar imediat după ce a atacat-o pe profesoară suspectul a părăsit în fugă şcoala.

El a fost imobilizat de către jandarmi, iar aceştia au găsit asupra lui mai multe obiecte considerate arme albe.

Incidentul a avut loc în faţa cancelariei, profesoara fiind înjunghiată cu un cuţit în abdomen. Cuţitul a fost găsit la faţa locului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.