Publicitate

Polițist atacat cu un cuțit

Polițist atacat cu un cuțit

Dubla crimă din Buftea s-a produs pe fondul geloziei, cetăţeanul irakian suspectând că femeia avea pe altcineva, în condiţiile în care el venea rar în România, potrivit unor surse judiciare. După ce a comis fapta, bărbatul a sunat la 112 şi, liniştit, l-a condus în apartament pe primul poliţist ajuns la locul faptei, iar aici l-a atacat cu un cuţit. Poliţistul a tras patru focuri de armă în mod legal.


Surse judiciare au declarat, luni, pentru News.ro, că bărbatul care a comis crima din Buftea avea 50 de ani şi dublă cetăţenie - irakiană şi norvegiană.

Se pare că mobilul faptei a fost gelozia, bărbatul suspectând că femeia de 30 de ani avea pe altcineva, în condiţiile în care el venea rar în România. Femeia are acelaşi nume de familie cu cetăţeanul irakian, dar, deocamdată, nu s-a stabilit dacă erau căsătoriţi sau divorţaţi.

Duminică, el a sunat la 112 şi a anunţat că a comis fapta cu un cuţit de bucătărie.

La faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD, dar şi un poliţist judiciarist care era în apropiere şi care era de serviciu. Acesta s-a dus singur, deşi urma să mai ajungă un echipaj.

Sursele judiciare au precizat că cetăţeanul irakian aştepta în scara blocului. L-a întâmpinat pe poliţist şi l-a condus, foarte calm, la uşa apartamentului. Când a deschis uşa, poliţistul a văzut ce s-a întâmplat şi i-a spus să stea jos, moment în care bărbatul l-a atacat pe poliţist cu un cuţit. Nu se ştie dacă avea cuţitul asupra sa sau l-a luat din apropiere, cert este că poliţistul atacat a tras patru focuri de armă pentru a-l pune la pământ pe cetăteanul irakian care avea o constituţie solidă.

Medicii SMURD au încercat resuscitarea, dar s-a declarat decesul.

La faţa locului s-a deplasat şi psihologul IPJ Ilfov care l-a consiliat pe poliţistul aflat în stare de şoc.

Anchetatorii au stabilit că poliţistul a folosit în mod legat armamentul, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz