Poză de groază. Miei vânduți la portbagaj

Poză de groază. Miei vânduți la portbagaj

Poliţia Română a făcut, în ultima săptămână, peste două sute de controale pentru a depista acte de comerţ ilicit, în special cu produse alimentare şi mărfuri contrafăcute. Au fost întocmite o sută de dosare penale, fiind cercetate 124 de persoane. Poliţia Română recomandă cetăţenilor să cumpere produse alimentare numai din locuri special amenajate şi autorizate, pentru a-şi proteja sănătatea.


”În contextul în care Sărbătorile Pascale bat la uşă, iar pregătirile pentru acest moment sunt în plină desfăşurare, Poliţia Română recomandă cetăţenilor să achiziţioneze produse alimentare numai din locuri special amenajate şi autorizate, astfel încât ele să nu reprezinte un pericol pentru sănătate”, a transmis, vineri, într-o conferinţă de presă adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, comisar - şef de poliţie Florian Dragnea.

Acesta a anunţat că, în ultima săptămână, peste 1.400 de poliţişti au desfăşurat aproximativ 200 de acţiuni punctuale integrate, obiectivul prioritar al acestora fiind protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit, în special cu produse alimentare şi mărfuri contrafăcute.

”Au fost întocmite o sută de dosare penale, în care sunt cercetate 124 de persoane şi s-au constatat peste 1.370 de sancţiuni contravenţionale, cuantumul total al amenzilor aplicate ridicându-se la peste 4 milioane de lei”, a mai declarat adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române.

Acesta a menţionat că, pe durata minivacanţei de Paşte şi 1 Mai, zilnic, aproximativ 10.000 de poliţişti, vor acţiona, cu precădere în locurile aglomerate, în proximitatea lăcaşurilor de cult, în localităţile turistice şi în zonele de agrement.

Poliţiştii rutieri lor lucra pentru fluidizarea traficului, în special în momentele de vârf. Traficul va fi supravegheat cu elicopterul Inspectoratului General de Aviaţie.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz