Publicitate

Reţinut după ce a furat o maşină, iar apoi a fugit de poliţişti

Reţinut după ce a furat o maşină, iar apoi a fugit de poliţişti

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani, după ce a furat o maşină, care era parcată având motorul pornit, iar apoi a refuzat să oprească la semnalul agenţilor, reuşind să fugă de aceştia.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Botoşani, poliţiştii au reţinut, vineri, un tânăr de 19 ani din comuna Prăjeni, bănuit că a furat un autoturism.

Anchetatorii au stabilit că, în seara de 2 ianuarie, tânărul a furat un autoturism parcat în faţa unui local de alimentaţie publică din oraşul Flămânzi, lăsat neasigurat, cu motorul pornit şi cheile in contact.

"Ulterior, în jurul orei 01.00, autoturismul respectiv a fost depistat de poliţişti pe o stradă din oraşul Flămânzi. S-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea. Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, fiind interceptat în scurt timp. A fost identificat unul dintre cei doi ocupanţi ai vehiculului, celălalt reuşind să se sustragă urmăririi”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.