Șofer căzut cu mașina în râpă, găsit la doi kilometri

Șofer căzut cu mașina în râpă, găsit la doi kilometri

Un autoturism a fost găsit căzută într-o râpă în apropierea DJ 101P, între localităţile prahovene Măgureni şi Bobolia, iar şoferul a fost descoperit mort la o distanţă de doi kilometri, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

În urma unui apel la 112, poliţişti au descoperit, marţi seara, maşina căzută în râpă. În autovehicul nu era nimeni, iar o echipă de cercetare l-a găsit pe şofer decedat, sub un pod aflat la doi kilometri distanţă.

"În afara localităţii Bobolia, pe sensul de mers către Măgureni, a fost descoperit un autoturism într-o râpă, la aproximativ 20 de metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetaţie abundentă. În habitaclul acestuia nu se afla nicio persoană, poliţiştii stabilind că vehiculul aparţine unui bărbat de 49 de ani din comuna Măgureni. S-a constituit o echipă de căutare, care, la o distanţă de aproximativ 2 kilometri, sub podul CFR situat la limita dintre comuna Băneşti şi Poiana Câmpina, pe un drum neasfaltat, a descoperit un bărbat, identificat ca fiind proprietarul autoturismului susmenţionat", precizează IPJ Prahova.

În urma necropsiei se va stabili cauza decesului, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.