Tânăr decedat într-un accident în care au fost implicate trei autovehicule

Tânăr decedat într-un accident în care au fost implicate trei autovehicule

Un tânăr de 19 ani a murit, miercuri, într-un accident care a avut loc pe DN 6 pe raza localităţii Topolovăţu Mare şi în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Elena Megherea, a declarat că în cele trei autovehicule se aflau doar şoferii, iar în urma impactului tânărul a fost proiectat în afara maşinii.

"Pompierii chemaţi la faţa locului au efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului medical, însă victima a fost declarată decedată de către medicul sosit la faţa locului. Ceilalţi doi şoferi nu au necesitat îngrijiri medicale", a precizat sursa citată.

Potrivit Poliţiei Timiş, victima nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, maşina fiind proiectată într-un TIR.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi unul de poliţie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.