Publicitate

Trafic restricţionat în următoarele două săptămâni pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui

Trafic restricţionat în următoarele două săptămâni pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic anunţă că, în următoarele două săptămâni, traficul este restricţionat pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi. Vineri, circulaţia este restricţionată şi pe Autostrada Sibiu – Deva.


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, pentru aproximativ două săptămâni, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 51, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, pe sensul spre litoral, este restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru efectuarea de lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie.

”Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie”, a transmis Inforafic.

De asemenea, Infotrafic anunţă că, vineri, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 259+600 m, pe sensul Sibiu către Sebeş, circulaţia rutieră va fi restricţionată astăzi, între orele 09:00 şi 15:00, pe banda a doua, pentru înlocuirea parapetului median.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz