Publicitate

Un bărbat a fost reţinut după ce şi-a incendiat autoturismul în faţa sediului Poliţiei

Un bărbat a fost reţinut după ce şi-a incendiat autoturismul în faţa sediului Poliţiei

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-a incendiat autoturismul în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa, el dorind să protesteze în acest fel după ce poliţişti i-au ridicat permisul de conducere pentru o depăşire neregulamentară.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi, marţi, că pe bulevardul I.C. Brătianu, în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa, are loc un incendiu la un autoturism.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de poliţiştii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani şi-ar fi incendiat autoturismul. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că, în perioada 2016-2020, bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional de şapte ori de poliţiştii rutieri, iar în cursul zilei de astăzi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Bărbatul este din satul Moşneni, comuna 23 August. Sancţiunile aplicate de poliţişti în ultimii ani au fost pentru nefolosirea centurii de siguranţă, viteză excesivă şi ITP expirat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.