Un mort și doi răniți după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Un mort și doi răniți după ce două mașini s-au ciocnit frontal

O adolescentă în vârstă de 17 ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc, luni seară, pe DN 1, în zona Movila Vulpii, judeţul Prahova. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar apoi una dintre maşini s-a răsturnat, traficul în zonă fiind blocat pe sensul de mers către Braşov.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, două autoturisme s-au ciocnit frontal.

În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, a precizat purtărorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu.

Echipajele sosite la faţa locului au găsit într-o maşină o tânără de 17 ani decedată şi un băiat de 19 ani politraumatizat, iar în celălalt autoturism un bărbat de 35 de ani care a suferit traumatisme la torace şi şold.

 

ISU a intervenit cu 26 de pompieri militari, două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două maşini de descarcerare, o autospecială SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple.

Traficul a fost blocat pe sensul de mers către Braşov al DN 1, în zona producerii accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.