Un tânăr student a murit într-un accident în Anglia

Un tânăr student a murit într-un accident în Anglia

Un tânăr absolvent de facultate din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, a murit după ce maşina în care era s-a ciocnit cu un alt autoturism, în Anglia, acolo unde a plecat la muncă pentru că în România nu şi-a găsit serviciu. Mama acestuia nu are bani pentru repatriere.

Familia lui Cătălin Manolache, din Rovinari, judeţul Gorj, care a murit în urma unui accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Anglia, cere ajutorul oamenilor, pentru că nu are banii necesari pentru a plăti repatrierea.

Mama tânărului a pus la dispoziţie un cont bancar pentru donaţii.

"Plecase la muncă de două luni, pe 16 noiembrie făcea două luni în Anglia. Lucra la o fabrică de carne, acum urma să îi facă şi actele. Plecase pentru un trai mai bun. A lucrat şi în Germania, Belgia, acum plecase în Anglia. Nu a condus el maşina, a condus un alt băiat tot din Rovinari şi a făcut accident. Am înţeles că e conştient, cel care era la volan. A intrat pe contrasens şi a dat în altă maşină. Ar fi murit şi două persoane din maşina cealaltă. A dat frontal. Nu avem bani pentru a-l aduce acasă. El este din prima căsătorie şi nu pot să iau niciun ajutor pentru el. Eu nu am serviciu. Nu ştiu nici cât costă. Luni vom afla după ce merg nişte băieţi la morgă. Sâmbătă seara am vorbit ultima dată cu el, zicea că vine băiatul acesta, şoferul, la un grătar, apoi au plecat împreună. Băiatul meu era pasager. A murit pe loc", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniela Uscătescu, mama lui Cătălin.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.