UPDATE. Doi morți în accidentul în care a fost implicat și un CAMION din Teleorman

UPDATE. Doi morți în accidentul în care a fost implicat și un CAMION din Teleorman

Două dintre persoanele rănite în accidentul din noaptea de duminică spre luni, produs pe Drumul European 70, în localitatea Văceni din judeţul Teleorman, au murit. Accidentul a avut loc pe şoseaua care leagă Alexandria de Bucureşti, numită „Drumul morţii".

Potrivit poliţiştilor din Teleorman, două persoane, soţ şi soţie, au murit în urma impactului dintre două maşini şi un TIR.

Primele date arată că accidentul s-a produs din cauza unuia dintre şoferi care circula cu viteză prea mare. Pe lângă cele două persoane decedate, pasagerul care stătea alături de şoferul care conducea cu viteză a rămas fără un picior.

Drumului European 70, care leagă Alexandria de Bucureşti, i se spune de câţiva ani „Drumul morţii", după ce, de-a lungul ultimilor ani, zeci de persoane au murit aici în accidente şi sute au fost rănite. Traseul a devenit un adevărat „cimitir” din perspectiva numeroaselor cruci care au tot apărut de-a lungul lui.

Cel mai periculos segment al drumului este alcătuit din 50 de kilometri cu o singură bandă pe sens. Din 2007 până acum, pe drumul care leagă Bucureştiul de Alexandria au avut loc peste 150 de accidente rutiere, unele dintre ele cu mai multe victime.

Din când în când, pe drum se pot vedea maşini care staţionează şi oameni care coboară cu lumânări pe care le aprind în amintirea celor care le-au fost dragi şi au pornit către nefiinţă pe E70. Un caz impresionant a fost acela al unui cuplu de tineri care a plecat împreună cu unul dintre părinţi să pună la punct detaliile finale ale nunţii. Pe segmentul de drum unde se petrec majoritatea accidentelor, mai exact în zona localităţii Vităneşti, o maşină a intrat pe contrasens brusc, lovind o altă maşină, astfel că cei doi tineri nu s-au mai căsătorit niciodată, drumul lor împreună oprindu-se pe DE70.

Pe acelaşi drum şi-au pierdut viaţa copii, şoferi tineri şi inconştienţi, dar şi destui şoferi cu experienţă puşi în dificultate nu de condiţiile meteorologice, ci de faptul că s-au trezit brusc cu o maşină venind cu viteză pe contrasens.

Reprezentanţii ISU Teleorman declarau că accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni pe E70, în localitatea Văceni. Aici, două maşini şi un TIR s-au ciocnit.

„Sunt 4 victime, dintre care un tânăr are membrul inferior drept amputat”, afirma purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.