Publicitate

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII

În ultimele 24 de ore, polițiștii care au fost în dispozitivul curent au intervenit la peste 2.800 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate au aplicat peste 8.700 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

La data de 10 octombrie a.c., peste 10.500 de poliţişti au acționat, în dispozitivul curent, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 255 de acțiuni și s-a intervenit la 2.879 de evenimente, dintre care 2.379 sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 821 de infracţiuni, 117 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 19 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 62 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.771 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 66.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 120 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 572 de permise de conducere și au fost retrase 202 certificate de înmatriculare.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.