Publicitate

PREMIUL DIRECŢIEI RUTIERE DIN IGPR LA GALA PREMIILOR SIGURANȚEI RUTIERE Recomandat

PREMIUL DIRECŢIEI RUTIERE DIN IGPR LA GALA PREMIILOR SIGURANȚEI RUTIERE

Premiul a fost decernat de chestorul Florentin Brăcea, directorul Direcţiei Rutiere din IGPR:

“Premiul Direcţiei Rutiere din IGPR se acordă unei persoane implicate în siguranţa rutieră. Am stat să cumpănesc mult. Dacă vă aduceţi aminte, anul trecut am premiat un coleg care a salvat viaţa unui copil într-un accident de circulaţie. A fost un moment emoţionant. Anul acesta nu am mai găsit o situaţie cu un impact emotional atât de puternic. Sunt în această poziţie din 2014 şi am luat contact cu activităţile de siguranţă rutieră în mediul intern, extern, în Parlament. Am avut alături mai mulţi colegi cu care am făcut echipă. Anul trecut, datoriră legii de pensionare, echipa s-a rupt oarecum. Vom acorda premiul acelui coleg care deţine un bagaj enorm în siguranţa rutieră, domeniu care a rămas o preocupare a sa, chiar dacă a ales să se pensioneze. Este în contact permanent cu noi, este implicat afectiv fără să urmărească niciun scop financiar sau personal”.
Premiul a fost ridicat de comisarul şef (r) Costin Tătuc, fost director adjunct al Direcţiei Rutiere din IGPR: “Sunt emoţionat şi onorat de acest premiu. Mulţumesc pentru premiu şi pentru cuvintele frumoase. Vreau să asigur Direcţia Rutieră că rămân în continuare în zona siguranţei rutiere”.
În cadrul Galei Premiilor Siguranţei Rutiere, care a avut loc pe 5 aprilie 2017, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, au fost acordate 12 distincţii autorităţilor, ONG-urilor şi oamenilor de afaceri din domeniul transporturilor şi logisticii.
Amfitrionii evenimentului au fost marea doamnă a scenei şi ecranului Rodica Popescu Bitănescu şi Radu Spirea, Directorul General al Vesta Investment.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.