Publicitate

News

A sărit cu pistolul după un accident rutier

Poliţiştii au stabilit că în scandalul izbucnit, joi dimineaţă, pe o stradă din municipiul Constanţa, după o tamponare, două persoane ar fi fost lovite şi cu un pistol de tip airsoft. Bărbatul care deţinea arma a fost amendat cu 2.500 de lei pentru că nu are documente de provenienţă pentru pistol.

Citeşte mai departe ...

Un poliţist a fost agresat când a încercat să imobilizeze un şofer

Un poliţist din Craiova a fost agresat, miercuri seară, când încerca să imobilizeze un şofer. Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele echipajului de Poliţie, maşina acestuia fiind urmărită în trafic. Când autoturismul a fost blocat, poliţistul a fost lovit cu telefonul în faţă. Agresorul a reuşit să scape, iar poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical pentru prinderea lui, fără însă a reuşi.

Citeşte mai departe ...

Circulaţie rutieră închisă joi pe DN 1A

Circulaţia rutieră pe DN 1A va fi închisă joi, între kilometrii 118+450 de metri şi 122+300 de metri, din cauza unor lucrări de reparaţii la un pasaj de cale ferată, şoferii fiind îndrumaţi pe rute ocolitoare, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Citeşte mai departe ...

FOTO. Un mort pe Centura Caracal

Un bărbat a murit, joi, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit frontal cu un camion, pe DN 6, în judeţul Olt, anunţă Centrul Infotrafic. Traficul pe varianta ocolitoare a oraşului Caracal este blocat până la finalizarea cercetărilor la locul accidentului, autovehiculele fiind dirijate pe DN 54.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.