Ucisă de un tâlhar care voia să jefuiască un bar

Ucisă de un tâlhar care voia să jefuiască un bar

O angajată a unui local din Satu Mare a fost ucisă, în noaptea de duminică spre luni, de un bărbat care comitea un jaf, suspectul reuşind să fugă cu o sumă de bani. El a fost reţinut după trei ore la frontiera cu Ungaria, în timp ce intenţiona să părăsească ţara, fiind dus la audieri.


Crima a avut loc într-un local aflat în apropiere de Gara Satu Mare, în jurul orei 03,00, conform unor surse din rândul anchetatorilor arată news.ro.

Un bărbat a intrat în local şi a atacat o barmăniţă, singură în acel moment, cu scopul de a sustrage banii din casa de marcat.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a ucis-o pe femeie după ce a reuşit să ia o sumă de bani. Victima, în vârstă de 43 de ani, a fost lovită cu un corp dur în zona capului până când a decedat.

O colegă de serviciu a sunat la 112 pentru că angajata nu mai răspundea la telefon, iar poliţiştii au găsit victima într-o baltă de sânge.

În scrut timp, poliţiştii au identificat un suspect, pe baza imaginilor susprinse de sistemul de supraveghere. Bărbatul a fost dat în consemn la frontieră şi a fost reţinut în jurul orei 06,00 în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, în timp ce încerca să ajungă în Ungaria.

Suspectul, care are 39 de ani şi lucra ca zidar, a fost dus de procurori la audieri.

Conform surselor, atacatorul s-a deplasat cu un taxi la locul faptei, de unde a plecat după aproximativ 10 minute. Deocamdată, nu se cunoaşte suma care a fost sustrasă din local, în incintă fiind prezenţi, luni, poliţişti şi procurori pentru cercetări.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca suspectul să fi avut complici, în condiţiile în care, conform înregistrărilor video, el s-a aflat în local cu câteva ore înainte de comiterea crimei alături de alte persoane. Două dintre acestea au fost identificate şi urmează să fie audiate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.