Luni, 06 August 2018 - PolitiaRutiera.ro

Oficial. Cine a fost vinovat în accidentul aviatic din Apuseni

Procurorii militari au dispus clasarea dosarului accidentului aviatic care a avut loc în 2014 în munţii Apuseni şi în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi au disjuns o parte din el către Secţia de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu privire la acţiunile personalului Romatsa şi la îngrijirile medicale acordate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Răpită și luată cu o dubiță

Mai mulţi martori au sesizat, luni după-amiază, că o femeie a fost răpită în centrul oraşului Arad, fiind luată cu forţa de pe stradă şi băgată într-o dubiţă care a demarat în mare viteză. Poliţiştii au instituit filtre rutiere în tot judeţul, însă deocamdată nu cunosc identitatea presupusei victime, pentru că familia nu a sesizat dispariţia.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Și-a lăsat copilul în mașină și a plecat la plajă

Poliţiştii constănţeni au început verificările pentru identificarea unor părinţi din Suceava care şi-au lăsat copilul de aproximativ un an încuiat în autoturism, în staţiunea Mamaia, imaginile fiind postate pe Facebook de un utilizator. De asemenea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa va anunţa instituţia similară din Suceava, care ar putea declanşa o anchetă socială în acest caz.


O persoană a postat pe Facebook un filmuleţ în care se observă cum un copil de aproximativ un an de zile a fost încuiat de părinţii săi într-o maşină înmatriculată în judeţul Suceava, autoturismul fiind parcat în staţiunea Mamaia. Conform celui care a postat filmuleţul, copilul respectiv ar fi fost lăsat singur în maşină cel puţin jumătate de oră.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Poliţist agresat de un tânăr care a spart un autotuturism

Un poliţişt din Brăila a fost lovit cu o piatră în cap, a fost zgâriat pe corp, iar uniforma i-a fost ruptă în timpul unei intervenţii la care acţiona alături de doi colegi. Echipa de poliţişti fusese solicitată la Chiscani, unde un tânăr distrusese geamurile maşinii unui bărbat, pe fondul unui conflict spontan, acelaşi tânăr fiind cel care l-a agresat pe poliţist.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.