Marți, 18 Septembrie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Poliția intervine pentru protejarea pădurii

În urma unei acțiuni pentru protejarea fondului forestier, desfășurată în județul Bistrița-Năsăud, polițiștii au dispus confiscarea a peste 50 de m.c. de cherestea, în valoare de peste 33.000 de lei. De asemenea, o societate comercială a fost amendată cu 10.000 de lei, fiind indisponibilzat și autocamionul folosit la transportul materialului lemnos.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ANCHETĂ. Liftul cu gravide s-a prăbușit

Liftul Maternităţii din Ploieşti a căzut, marţi, în gol, în timp ce transporta mai multe mămici către bebeluşii lor, pentru a-i alăpta. Conducerea unităţii sanitare consideră incidentul ca fiind unul minor, deoarece nimeni nu a fost rănit şi s-a luat legătura cu firma care asigură mentenanţa.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Culegea măceșe când a lovit-o trenul

O femeie din localitatea arădeană Sânpetru German, care culegea măceşe de-a lungul căii ferate, a fost lovită de un tren, luni după-amiază, pentru că nu a auzit locomotiva şi nici semnalele de avertizare transmise de mecanic. Femeia a fost lovită de scara exterioară a unui vagon şi a fost transportată la spital în stare de comă, în urma leziunilor grave suferite.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

A urcat băut la volan: 4 răniți

Şoferul autoturismului implicat în accidentul rutier din judeţul Dolj, soldat cu rănirea a patru persoane, era băut, au stabilit poliţiştii, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.